Maisa Ikäheimonen tyttöjen maajoukkueeseen
19.11.2020 16:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Maisa Ikäheimonen on valittu U16-tyttöjen maajoukkueleirille

Paimion Hakan kasvatti Maisa Ikäheimonen on valittu alle 16-vuotiaiden tyttöjen jalkapallon maajoukkueleirille, joka järjestetään joulukuun alussa Eerikkilässä. U16-tyttöjen ensimmäinen maajoukkueleiri järjestettiin lokakuussa, jolloin kutsua ei vielä Ikäheimoselle kuulunut. Ensimmäisen leirin jälkeen pelaajatarkkailu on kuitenkin jatkunut, minkä myötä Ikäheimonen valittiin maajoukkuerinkiin. Yhteensä joulukuun nelipäiväiselle leirille on valittu ikäluokan 33 parasta pelaajaa.

Täysin yllätyksenä kutsu maajoukkueleirille ei tullut, sillä Ikäheimonen valittiin elokuussa järjestetyssä Helmariturnauksessa All Stars -joukkueeseen eli ikäluokkansa parhaimmistoon.

- Kyllä valinta maajoukkueleirille hieman yllätti, vaikka se onkin koko ajan toiveena ollut, kertoo Ikäheimonen.

Leirillä on luvassa paljon harjoituksia, joissa keskitytään erityisesti pelin avaamiseen ja prässäämiseen. Lisäksi leiriohjelmaan kuuluvat muun muassa testit ja keskinäinen ottelu.

- Odotan leiriltä kovaa tasoa, itseni haastamista ja maajoukkue-pelitapaan tutustumista, luettelee Ikäheimonen.

Tavoitteena naisten A-maajoukkue

Tulevalla kaudella Ikäheimonen jatkaa TPS:än T18-kilpajoukkueessa, joka pelasi viime kaudella T18 SM-sarjaa. Päämäärätietoinen Hakan kasvatti on valmis paiskimaan töitä päästääkseen aina naisten A-maajoukkueeseen asti:

- Olisi hienoa, jos pääsisin jatkossakin leireille ja myös pelaamaan itse maaotteluita. Jos sitten katsotaan vielä kauemmas tulevaisuuteen, olisi naisten A-maajoukkueessa pelaaminen tietenkin myös todella hienoa. Matkaa on kuitenkin vielä, ja pitää vaan tehdä töitä vieläkin kovemmin!

Teksti: Pinja Akkanen, Kuva: Liinu Leiwo. (Kuvassa Maisa numerolla 13).


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat