Paimion Hakan syyskokouksen tietopaketti
9.11.2020 14:46 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Paimion Haka ry:n sääntömääräinen syyskokous 25. marraskuuta 2020.

Paimion Haka ry:n sääntömääräinen syyskokous 25. marraskuuta 2020

Paimion Haka ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 25. marraskuuta 2020 kello 18.00 Pitopalvelu Anskun tiloissa: osoitteessa Sähkömiehentie 2, 21530 Paimio (vanhan AKK:n rakennus).

Sääntömääräinen syyskokous on avoin kaikille Paimion Haka ry:n jäsenille. Varmistathan siis ennen kokousta, että olet maksanut vuoden 2020 jäsenmaksun.

Äänestyskäytäntö mahdollisissa äänestystilanteissa

Jokaisella 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä on äänioikeus ja jokaisella äänioikeutetulla yksi ääni. Yksityinen henkilö ei voi käyttää äänioikeuttaan asiamiehen välityksellä.

Paimion Haka ry:n säännöissä ei erikseen mainita mahdollisuutta äänestää tietoliikenneyhteyksien kautta. Yhdistyslain 30 § määrittää tämän äänestystavan olevan erikseen hyväksyttävä äänestys- ja vaalijärjestys.

Koronan aiheuttamat erityisjärjestelyt

Paimion Haka ry ottaa koronapandemian vaikutukset tosissaan. Voidaksemme taata kaikkien turvallisuuden, riittävät turvaetäisyydet ja terveysviranomaisten ohjeistukset tulee kokoukseen ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen onnistuu alla olevan kaavakkeen kautta. Samalla voit ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat. Kokouksessa on tarjolla kahvia ja teetä sekä makea leivonnainen.

Kokoukseen voi osallistua etäyhteyden kautta. Tällöin pitää huomioida kuitenkin äänestyskäytäntö, eli kokousta voi seurata etäyhteydellä, mutta äänestää ei voi.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset alta.

https://www.paimionhaka.fi/lomake/1826/ilmoittautuminen-syyskokoukseen


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat