TP14/15 joukkueen toiminta on käynnistynyt!
4.11.2020 18:14 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jalkapallojaosto toivotti uuden juniorijoukkueen tervetulleeksi seuraan.

Paimion Hakassa on perustettu uusi juniorijoukkue vuosina 2014–2015 syntyneille tytöille ja pojille. Niin kuin aiempinakin vuosina, monen pelaajan innostus jalkapalloon ja joukkueharrastukseen alkoi syksyllä järjestetystä Paimion Nappulaliigasta. TP14/15 joukkueen harjoitukset ovat jo täydessä vauhdissa:

- Joukkueen harjoitukset ovat lähteneet loistavasti käyntiin. Vaikka 25 pikkufutaria juoksentelee samaan aikaan kentällä, on mahtavan valmennustiimin ansiosta pallotuntumaa saatu mukavasti jokaiselle pelaajalle. Valmennuksen lisäksi myös joukkueen muut toimihenkilöroolit ovat selvinneet jo alkuvaiheessa, kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Tuomas Ahlman.

Ahlmanin lisäksi TP14/15 joukkueen valmennustiimissä ovat Mikko Kraakkussuo, Mikko Jokinen, Juha Leino ja Petteri Laaksonen. Joukkueenjohtajana toimii Ville Perälä.

Joukkueen toiminta käyntiin starttipaketilla

Paimion Hakan jalkapallojaosto lahjoitti seuran uudelle juniorijoukkueelle 500 euroa toiminnan käynnistämiseen. Lisäksi PaiHa Ladies sekä M35 lahjoittivat joukkueelle varustepaketin.

- TP14/15 joukkue on kiitollinen saamastaan starttishekistä sekä varustepaketista. Joukkueemme kaikki toimihenkilöt ovat tehtävissään niin sanotusti ensikertalaisia, joten muiden kauemmin Hakassa toimineiden tuki on ollut meille tärkeää, kiittelee Ahlman.

TP14/15 harjoittelee KHT Soikalla torstaisin ja sunnuntaisin klo 17.00–18.30. Jos olet kiinnostunut joukkueen toiminnasta, ole yhteydessä joukkueen vastuuvalmentajaan: Tuomas Ahlman, 040 7545195, ahlman80(a)gmail.com.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat