Ville Rindell palkittiin hyvästä seurayhteistyöstä
20.10.2020 12:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ville Rindell palkittiin hyvästä seurayhteistyöstä.

Paimion Hakan Ville Rindell on toimelias seuratoimija sekä jääkiekon että jalkapallon puolella. Lisäksi mies on aktiivinen seurayhteistyössä. TPS Juniorijääkiekko palkitsi Rindellin tekemästään hyvästä yhteistyöstä juniorijääkiekon parissa Vuoden Sateenvarjotoimija -palkinnolla.

Rindell toimii vastuuvalmentajana Hakan 09/10 jääkiekkojoukkueessa sekä P09/10 jalkapallojoukkueessa. Lisäksi hän toimii yhteyshenkilönä TPS:n ja muiden seurojen suuntaan sateenvarjotoiminnassa. Tehtävään kuuluu tiedottamista, koulutusten järjestämistä sekä pelaajaliikenteen koordinointia U12- ja U11-ikäluokissa. Aiemmin Rindell vaikutti myös Hakan kiekkokoulun rehtorina muutaman vuoden ajan.

- Ensimmäisen kerran Hakan toiminnassa olin mukana kaudella 2013-14, kun pelasin jääkiekon II-divisioonaa Hakan edustuksessa. Valmennuksen aloitin Hakassa syksyllä 2014, kun vanhempi poikani Lassi aloitti PaiHan kiekkokoulussa. Pian sen jälkeen aloitin myös valmennuksen Paimion Nappulaliigassa, muistelee Rindell.

TPS:n Sateenvarjotoimija 2019-2020

TPS juniorijääkiekko palkitsi lokakuun alussa kauden parhaimpiaan. Palkitsemistilaisuudessa muistettiin myös yhteistyöseuroja. TPS:llä on seitsemän yhteistyöseuraa, joista joka vuosi TPS palkitsee yhden henkilön hyvästä yhteistyöstä. Kauden 2019-2020 sateenvarjotoimijana palkittiin Hakan Ville Rindell.

TPS:n palkitsemistilaisuudessa valinnan kerrottiin olleen helppo:

”Ville on äärimmäisen aktiivinen ja yhteistyökykyinen. Hän toimii Paimion Hakassa sekä valmentajana että seuran yhteyshenkilönä TPS:n suuntaan. Villestä ei ole kuin positiivista sanottavaa, joten tänä vuonna tämän palkinnon saajan valinta oli helppoa”.

- Tapaamme säännöllisesti TPS:n seura- ja taitovalmentaja Teemu Kettusen kanssa. Hän tukee juniorijoukkueidemme valmennustyötä. Saamme tukea harjoitusten suunnitteluun ja toteutukseen sekä palautetta toiminnan kehittämistä varten. Myös TPS:n maalivahtivalmentaja Johannes Selin ja fysiikkakoordinaattori Lauri Paalasmaa ovat apunamme omalla erikoisosaamisellaan. Sateenvarjotoimija-palkinto kannustaa jatkamaan hyvin alkanutta yhteistyötä TPS:n ja muiden seurayhteisön seurojen kanssa. Eiköhän palkinto jonkinlainen osoitus ole siitä, että olemme tehneet asioita oikein, tuumii Rindell.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat