Paimion Hakan miesten edustusjoukkue palaa emoseuralle
16.9.2020 20:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Paimion Hakan miesten edustusjoukkue palaa emoseuralle

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkue siirtyy takaisin Paimion Haka ry:n johtoon. Viimeiset kaksi vuotta joukkuetta on pyörittänyt Paiha Oy. Heinäkuulta kestäneiden neuvottelujen aikana jatkosopimuksen ehtoja pyrittiin tarkentamaan, mutta yhteisymmärrykseen asiasta ei päästy joten vastuu joukkueen pyörittämisestä siirtyy takaisin Paimion Hakalle.

Tulevaisuudessa seuran jalkapallojaosto vastaa edustusjoukkueesta, etsii toimihenkilöt ja pelaajat sekä avustaa operatiivisissa asioissa. Jalkapallojaosto on kontaktoinut kaudella 2020 edustusjoukkuetta edustaneet valmentajat ja pelaajat mahdollisia jatkosopimuksia varten.

Kauden 2021 joukkueen kokoaminen on käynnistynyt. Joukkuetta rakennetaan lähtökohtaisesti paimiolaisuus edellä, kuitenkin Kolmosta silmällä pitäen. Pelaajapolkua vahvistetaan perustettavalla a-nuorten ja reservien joukkueella, jotta tulevaisuudessa on mahdollista nostaa enenevissä määrin seuran omia kasvatteja miesten edustusjoukkueeseen.

Paimion Haka toivottaa, kuten aina omille joukkueilleen, edustusjoukkueelle onnea ja menestystä kauden kahteen viimeiseen otteluun. Kumpikin ottelu on tärkeä ensi kauden sarjapaikkaa silmällä pitäen.

Lisätietoa sopimusasiaan liittyen:

Puheenjohtaja
Tuomas Hyssälä
puheenjohtaja@paimionhaka.fi

Lisätietoa joukkueen kokoamiseen liittyen:

Toiminnanjohtaja
Mikko Seppälä
0449895286
toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi
   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat