Elli Seppä, Pilvi Junnila ja Maisa Ikäheimonen Helmariturnaukseen!
24.7.2020 19:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Paimion Hakan C-tytöistä Elli Seppä, Pilvi Junnila ja Maisa Ikäheimonen Helmariturnaukseen.

Paimion Hakan C-tytöissä pelaava Elli Seppä on valittu vuonna 2005 syntyneiden Helmariturnaukseen. Lisäksi Hakan C-tytöissä kaksoisedustuksella pelaavat Maisa Ikäheimonen ja Pilvi Junnila edustavat samaisessa turnauksessa TPS:ää.

Helmariturnaus on Suomen Palloliiton vuonna 2017 aloitettu pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen sekä nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Turnaus on osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Pelaajat ovat valittu turnaukseen Palloliiton tyttöjen aluevalmentajien toimesta, pelaajatarkkailun perusteella. Turnaukseen saapuu alueellisesti jaettuna kymmenen joukkueellista pelaajia, yhteensä yli 200 nuorta pelaajaa. Voit lukea Helmariturnauksesta lisää täältä.

15-vuotias Elli Seppä odottaa jo innolla heinä-elokuun vaihteessa Eerikkälässä pelattavaa turnausta:

- Helmariturnaukselta odotan uusia kokemuksia, kovia treenejä ja pelejä, palautetta pelaamisestani, vinkkejä jatkoon sekä muihin pelaajiin tutustumista.

- Olen erittäin kiitollinen meidän C-tyttöjen valmentajalle Kari Löytöselle ja muille minua valmentaneille, jotka ovat mahdollistaneet minulle edellytykset ja olosuhteet päästä Helmariturnaukseen.

Vasempana laitahyökkääjänä pelaavan Ellin tämänhetkinen tavoite on tulla monipuolisemmaksi ja rohkeammaksi pelaajaksi kentällä. Tavoitteita on asetettu myös pidemmälle, sillä Elli haaveilee urasta ammattijalkapalloilijana:

- Tulevaisuudessa tavoitteenani on päästä jalkapallossa niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Olisi todella hienoa edustaa Suomea maajoukkueessa. Myös ulkomaille olisi siistiä päästä pelaamaan.

Paimion Haka onnittelee tyttöjä ja toivottaa tsemppiä turnaukseen!


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat