Aurinko helli kahdeksatta Mika Ojalan Futiskoulua
20.7.2020 10:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kahdeksas Mika Ojalan Futiskoulu käytiin 13.–16. heinäkuuta.

Vuodesta 2013 asti pidetty kesäperinteeksi muodostunut Mika Ojalan Futiskoulu käytiin viime viikolla. Lähes viisikymmentä iloista lasta täytti Soikan jalkapallonurmen naisten edustusjoukkueen, kesätyöntekijöiden ja vierailevien tähtien valvovien silmien alla. Harjoitevastuun kantoi mallikkaasti Teemu Taskinen ja Kimi Ilonen.

Neljäpäiväinen jalkapallokoulu on varma kesän merkki. Tänä vuonna, kuten useimpina vuosina, sateet väistyivät, jotta iloiset futiskoululaiset pääsivät kirmaamaan kentille ilman kuravaatteita.

Tänä kesänä Mika Ojalan Futiskoulun vastuun kantoi valmennuspäällikkö Teemu Taskisen siipien suojissa naisten edustusjoukkue. Ruokahuollosta vastasi Lounaskahvila Ansku ja tuoreet sämpylät nälkäisille jalkapalloilijoille leipoi Kotileipomo Tanniset.

Viikon kohokohta oli luonnollisesti niin lapsilla kuin Mika Ojalalla yhteinen päivä keskiviikkona. Mikan mukana oli Turun Palloseuran liigajoukkueen maalivahti Jere Koponen. Molemmat olivat voittamassa FC Interille Suomen cupia 2018.

Mika kävi lasten kanssa lävitse oikeaa potkutekniikkaa monenlaisilla harjoitteilla Jeren yrittäessä ohjata maalivahteja nollaamaan kenttäpelaajat. Lopuksi molemmat osallistuivat leikkimieliseen otteluun, ja jakoivat nimikirjoituksia innokkaille faneille.

Kaikkiaan viikko oli todella onnistunut, ja Mika Ojalan Futiskoulu näytti jälleen kerran tärkeytensä Paimion kesässä. Se yhdistää entiset ja nykyiset paihalaiset, tuoden mukana uusia pelureita Paimiosta ja ympäryskunnista.

Seuraava koko seuran tapahtuma odottaakin jo nurkan takana, kun kesäleiri potkaistaan käyntiin 7. elokuuta. Leirille voi edelleen ilmoittautua oheisen linkin kautta.

https://www.paimionhaka.fi/uutiset/37231/hakan-lei...   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat