Harrastuksen aloittaminen

Tervetuloa pelaamaan Paimion Hakaan jalkapalloa ja jääkiekkoa!

  • Leijona kiekko- ja luistelukoulu 4-8-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerran viikossa järjestettävä koulu sisältää lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.
  • Perhefutis 3-4-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen sekä Minifutis 5-7-vuotiaille lapsille. Kerhojen tarkoituksena on opetella leikin omaisesti jalkapallon saloja. Harjoituskertojen peruskiviä ovat leikki, ilo, monipuolisuus ja kaveruuden tukeminen. Lisäksi opettelemme yhdessä jalkapallon ja yhdessäolon pelisääntöjä.
  • Paimion Nappulaliiga 4-11-vuotiaille. Nappulaliigassa lapset pelaavat jalkapalloa omien asuinalueidensa joukkueissa. Keväisin ja syksyisin pelattava Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, harjoituksista ja otteluista. Ottelut on jaettu ikäryhmittäin divariin, liigaan ja superliigaan. Mukaan voivat tulla niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat tytöt ja pojat, kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä.
  • Jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueita monissa ikäluokissa! Seuran nuorin jalkapallojoukkue tällä hetkellä on TP14-15 ja jääkiekkopuolella nuorimmat ovat vuonna 2012 syntyneet. Kaikkiin joukkueisiin voit ilmoittautua milloin vain!


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat