Paimion Hakan P20-joukkueen päävalmentajana aloittaa Tom Powers ja 2.valmentajana Elias Halm
21.10.2019 17:05 Uutiset / P20

Marraskuun alusta Paimion Hakan P20-joukkuetta päävalmentajana luotsaa Tom Powers ( kuvassa) ja 2.valmentajana Elias Halm

Paimion Hakan B-junnut nousevat ensi kaudeksi P20- sarjaan ja siellä 2-divisioonaan. Joukkueen valmennus myös uudistuu ja joukkuetta tulee päävalmentajan roolissa luotsaamaan marraskuun alusta Tom Powers, sekä 2.valmentajana aloittaa Elias Halm.

Joukkue harjoittelee keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Talvikaudella harjoittelemme ulkosalla tekonurmella niin pitkään kuin mahdollista ennen vuoden vaihdetta ja saliolosuhteissa, sekä helmikuun alusta lämmitetyllä tekonurmella jälleen. Lajiharjoitusten lisäksi harjoitusohjelmaan kuuluu fysiikkatreenit kerran viikossa.

Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia ja uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita tutustumaan harjoituksiin. Marraskuun osalta löydät harjoitteluaikataulun täältä : https://www.paimionhaka.fi/jalkapallo/joukkueet/4431/kalenteri#month=11&year=2019

Otathan yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin jos olet kiinnostunut tutustumaan harjoituksiin:

jojot: Karoliina Tuominen puh. 0405522620 tai Ilkka Heikkilä puh. 050 2138

Paimion Hakan P20-joukkueen ja Paimion Hakan edustusjoukkue toimivat hyvässä yhteistyössä ja tarjoaa näin myös hyvän mahdollisuuden pelaajakehitykselle.   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat