Teemu Taskisesta juniorivalmennusvastaava
4.10.2019 9:01 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallon uusi juniorivalmennusvastaava kaudelle 2020

Paimion Hakan valmennuspäällikön Rodrigo Martins Vazin kahden vuoden mittainen työ on saatu päätökseensä ja määräaikainen sopimus päättyi syyskuun lopussa. Alkuperäisenä tavoitteena olikin, että Paimion Hakassa kyettäisiin jatkossa kehittämään toimintaa omin voimin kunhan pohja olisi rakennettuna. Kuluvan kahden vuoden aikana Rodrigo sai aikaiseksi juniorijalkapallotoimintaan erittäin hyviä ja tarpeellisia kehitysaskeleita niin valmennuslinjan kuin taito/tekniikkavalmennuksen suhteen sekä ennen kaikkea hän saattoi valmentajat toimimaan yhdessä entistä paremmin.

Rodrigon suunnittelema ja organisoima uudelleenjärjestäytyminen on alkanut jo kesän aikana ja nyt jatkamme sitä syksyn kuluessa uusien perustettavien roolien ja henkilöiden tukemana. Toimintaa tullaan kehittämään edelleen valmennuspäällikön rakentaman ehdotuksen mukaisesti, jossa yksittäisen valmennuspäällikön vastuut tullaan jakamaan juniorivalmennusvastaavalle sekä myöhemmin nimitettäville ikäkausikoordinaattoreille. Rodi on käynyt keskusteluja seuran eri valmentajien kanssa kesän aikana ja valmennusvastaava on löytynyt oman seuran sisältä. Nykyiselle Rodrigon luomalle pohjalle onkin siis nyt hyvä lähteä rakentamaan toimintaa eteenpäin.

Juniorivalmennusvastaavan rooli tullaan täyttämään siten, että valmennusvastaavana alkaen 7.10.2019 aloittaa Teemu Taskinen. Roolissaan hän tulee vastaamaan saumattomassa yhteistyöstä tyttö- ja poikapuolen kanssa sekä toiminnanorganisoinnista toimintakaudelle 2020. Myös yhteistyötä lähialueen muiden JP-seurojen kanssa tullaan tiivistämään sekä jatkamme läheistä yhteistyötä SPL Länsi-suomen piirin kanssa.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme oman seuran sisältä soveltuvan ja ennen kaikkea halukkaan ja jo entuudestaan tutun henkilön tähän toimeen ja siten työ on helpompi aloittaa tutussa ympäristössä tuttujen valmentajien ympäröimänä ja tukemana" kertoo Tero Lahti

"Rodrigon ja sekä muiden valmentajien kanssa kesän aikana käytyjen keskustelujen pohjalta tuli sellainen hyvä olo, että olemme valmiit yhdessä muiden valmentajien tukemana jatkamaan tästä eteenpäin nyt kun suunta on selvillä ja pohjaa on rakennettuna" toteaa Teemu Taskinen

Terveisin,
Tero Lahti


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat