Hakan miesten uusi päävalmentaja selvillä
25.9.2019 17:43 Uutiset / Miehet Edustus

Hakan miesten uusi päävalmentaja selvillä

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi on nimitetty Tom Powers. Uusi päävalmentaja aloittaa tehtävässä 1.11.2019.

Powers siirtyy Paimion Hakaan Turun Palloseuran organisaatiosta, jossa hän on toiminut vuodesta 2017 alkaen poikien ASM-joukkueen päävalmentajana ja vuodesta 2016 alkaen miesten reservijoukkueen päävalmentajana.

Aiemmin hän on toiminut muunmuassa Salon Palloilijoissa talenttivalmentantajana ja edustusjoukkueen apuvalmentajana sekä eri tehtävissä Åbo IFK:ssa. Useiden muiden valmentajatutkintojen lisäksi Powers on suorittanut UEFA A -tutkinnon vuonna 2018.

”On todella hienoa liittyä mukaan seuraan, jonka toiminnassa on mukana niin paljon intohimoisia ihmisiä.” kommentoi Powers siirtymistään Paimion Hakan väreihin ”Haluan omaksua näiltä ihmisiltä tämän intohimon seuraa kohtaan. Pyrkimyksenäni on luoda joukkueelle tunne yhteenkuuluvuudesta sekä ylpeys Paimion Hakan edustamisesta.”

Miesten edustusjoukkueella on kautta jäljellä kolme ottelua ja tällä hetkellä se taistelee sarjapaikan säilyttämisestä. Todella tasaisessa sarjassa putoajat Neloseen tullaan ratkomaan muutaman viikon sisällä.Seuraavaksi Haka matkaa FC Interin reservijoukkueen vieraaksi Turun Yläkentälle huomenna torstaina 26.9. Ottelu alkaa klo 19.00.

”Tavoitteenani on vakiinnuttaa joukkueen paikka 3.divioonassa ja tulevaisuudessa tavoitella paikkaa vielä ylempänä 2.divisioonassa.” kertoo tuore päävalmentaja tavoitteistaan.

Paimion Haka ja jalkapallon miesten edustusjoukkuetta hallinnoiva Paiha Oy haluavat toivottaa uuden päävalmentaan tervetulleeksi Paimioon!   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat