Hakan miesten vastuutehtävät jaettu loppukaudeksi
30.8.2019 18:11 Uutiset / Miehet Edustus

Hakan miesten vastuutehtävät jaettu loppukaudeksi

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkuetta luotsaavat loppukaudella Filipe Teixeira ja konkaripelaaja Miikka Länsimies. Usean vuoden ajan joukkueen kapteenin nauhaa kantanut Länsimies ei esittelyitä kaipaa. Teixeira liittyi Hakan riveihin runsas pari kuukautta sitten. Hän toimi edustusjoukkueen apuvalmentajana ennen kuin päävalmentaja Rodrigon ja joukkueen tiet erosivat.

Joukkue on ehtinyt harjoitella kaksi kertaa uuden valmennuskaksikon alaisuudessa ennen lauantain kotipeliä Toejoen Veikkoja vastaan. Porilaiset ovat onnistuneet keräämään Kolmosessa neljä sarjapistettä enemmän kuin Haka ja ovat sarjataulukossa 8. sijalla.

"Joukkue on treenannut tällä viikolla todella hyvin valmentajanvaihdoksen jälkeen. Treeneissä on ollut positiivinen ilmapiiri ja joukkue haluaa näyttää, että olemme parempia kuin sarjataulukosta voisi olettaa." kommentoi Länsimies päivää ennen porilaisten kohtaamista "Loppukauden tavoitteemme on säilyttää paikka Kolmosessa. Koko joukkue uskoo, että yhdessä voimme saavuttaa tämän tavoitteen."

Lauantaina 31.8 pelattava Kolmosen ottelu Paimion Haka - Toejoen Veikot alkaa klo 14.00 KHT Soikalla.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat