Marko Kiprusoff Paimion Hakan Edustuksen valmennukseen!
9.8.2019 9:02 Uutiset / Miehet Edustus

Hakan valmentajat 2019-2020 kaudella

Edustuksen try-outit alkoivat tällä viikolla vauhdikkaasti ja samalla allekirjoitettiin kauden mittainen valmentajasopimus Marko Kiprusoffin kanssa.

Päävalmentajana jatkaa Jari Saaristo, joten Paimion Hakalla on erittäin kokenut valmentajakaksikko aitiossa. Kiprusoffin pelaajaura on varmasti monelle tuttu; hän on pelannut NHL:ssä, ollut useasti mukana Suomen maajoukkueessa ja voittanut maailmanmestaruudenkin. Liigassa Markolla on takana useita suomenmestaruuksia TPS:n riveissä ja valittu monesti liigan all-stars joukkueeseen. Tämän lisäksi hän on toiminut valmentajana TPS:ssä ja Tutossa viime vuosina ja tätä uraa Marko tulee Paimioon jatkamaan.

Harjoituksissa roolijako on kutakuinkin selvä siten että Jari keskittyy enemmän hyökkääjien harjoituksiin ja Marko puolustajien valmentamiseen, joten varsin tehokkaasti saadaan joukkueelle tehokkaita harjoitteita.

Sopimusneuvottelut olivat Markon kanssa helpot ja sopimus syntyi nopeasti. Jari oli tehnyt hyvän pohjatyön, joten käytännössä meidän piti vain vetää nimet paperiin ja mies hyppäsi laatikkoon Tuomas Hyssälä, Paimion Hakan puheenjohtaja kertoi kaukalon laidalla.

Elokuu on Hakassa try-out aikaa ja treeneihin toivotaankin uusia pelaajia nykyisten mukaan näyttämään kykyjään. Nyt on jo hyvä nippu kasassa, käytännössä pääosin vanha ryhmä jatkaa, mutta varmasti on pelimiehille tarvetta koska kausi on pitkä, kertoo Saaristo.

Lisää mukavia uutisia saatiin edustusjoukkueesta, kun jäällä nähtiin kurvailemassa eräs Ossipekka Lehtonen, aikaisempien vuosien Hakan takuuvarma pistemies ja entinen SM-liigapeluri. Parin vuoden tauon jälkeen on taas mukava tulla mukaan edustusjoukkueeseen ja tavoitteenani on pelata hyvä kausi, kertoo Ossipekka hymy korvissa. Joukkue on aika paljon muuttunut viime vuosina mutta ensimmäisten treenien perusteella näyttää, että Hakalla on taas kova nippu ensi kaudelle, Lehtonen jatkaa.

Kausikortteja on myynnissä jo nyt, huikkaa päävalmentaja Saaristo lopuksi, tulevaa kautta ei kannata missata. Kausikortteja on myynnissä tulevana viikonloppuna jokipuistossa järjestettävässä kahden sillan soudussa.

PS. Täältä vielä katsomaan Marko Kiprusoffin uran mittavat tilastotiedot:
https://www.eliteprospects.com/player/1903/marko-kiprusoff


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat