Edustusjoukkue nostaa esiin nuoria
5.8.2019 18:33 Uutiset / Miehet Edustus

Edustusjoukkue nostaa esiin nuoria

Paimion Hakan miesten edustusjoukkue on viime kaudella Nelosessa ja tällä kaudella Kolmosessa pyrkinyt nostamaan treenirinkiin sekä ottamaan peleissä kokoonpanoon mukaan lisää nuoria pelaajia. Aiemmin korkeasta keski-iästä kärsineen edustusjoukkueen riveistä löytyy nyt paljon nuoria, joista toivotaan parin vuoden sisään kasvavan vastuunkantajia. Miesten pelien lisäksi kaikki nuoret pelaavat myös PaiHa/FC Halikko -yhteisjoukkueessa B-junioreiden 3. divisioonaa.

Viime kaudella joukkueessa pelasivat yhteistyöseurasopimuksen kautta FC Halikosta vuonna 2001 syntyneet Jare Roos ja Martti Vanhatalo. Tällä kaudella hyökkääjä ja maalivahti siirtyivät virallisesti Hakaan. Vanhatalo on pelannut Hakan maalissa lähes koko kevätkauden ja Roos on ollut kokoonpanossa 13 ottelussa.

Kauden 2019 keväällä kaksi paimiolais seuran omaa kasvattia, Riku Kujanpää ja Otso Milan, palasivat muutaman FC Interissä vietetyn kauden jälkeen Hakaan ja liittyivät miesten edustusjoukkueeseen.

"On ollut hienoa palata PaiHaan. Pelin fyysinen taso on ihan omalla tasolla verrattuna junioripeleihin." kertoo Kujanpää "Olen päässyt edustusjoukkueen kanssa kentälle vasta pari kertaa, mutta ainakin omasta mielestäni nämä matsit ovat menneet hyvin omalta osaltani. B-junnujen peleissä olen onnistunut iskemään muutaman maalin."

"On ollut erittäin mieluisaa siirtyä Hakaan muutaman FC Interissä vietetyn vuoden jälkeen. Ennen edustusjoukkueeseen liittymistä pääsin mukaan miesten futsaljoukkueeseen ja vastaanotto on ollut hyvää." kommentoi Milan "Loppukaudelta odotan, että pääsisin treenaamaan kunnolla ilman vammoja ja muita esteitä."

Kolmosen kesätauolla joukkueeseen liittyi vuonna 2003 syntynyt Leevi Sahlström. Pari edustusjoukkueen mukana vietettyä viikkoa vakuuttivat valmennuksen sekä taustat ja debyyttinsä miesten tasolla Sahlström teki Turun Pallokerhoa vastaan torstaina kelpo esityksellä.

"Olen pelannut Turun Palloseurassa neljä vuotta ja FC Interissä yhden kauden, mutta nyt on mukava palata PaiHaan" mietiskelee Sahlström "Odotan, että pelit menisivät joukkueelta ja omalta osaltani hyvin."

Edustusjoukkueen ja B-junioreiden päävalmentaja Rodrigo Martins Vaz on tyytyväinen, kun pääsee jatkossa kehittämään näitä Hakan riveihin palanneita nuoria. "Pojat ovat treenanneet todella hyvin ja ovat tärkeä lisä B-junioreiden rinkiin. Näiden poikien lisäksi myös pari muuta pelaajaa käy viikottain treenaamassa edustusjoukkueen mukana." kertoo Rodrigo.

Kevätkaudella B-pojat sijoittuivat lohkossaan viidenneksi ja tätä sijoitusta lähdetään korottamaan sarjan syyskierroksella. Viime sunnuntaina joukkue voitti harjoitusottelussa Peimari Unitedin lukemin 4-0 ja virallisesti syyskausi alkaa keskiviikkona 7.8 klo 19.00 Paimiossa Maskun Palloseuraa vastaan.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat