Hakan P14 nousi Alueliigaan
27.6.2019 13:06 Uutiset / P04-05

Paimiossa päästään parin vuoden tauon jälkeen pelaamaan taas poikien alueliigaa, kun poikien P14 nousi jopa omaksi yllätyksekseen syksyn alueliigaan.

Paimiossa päästään parin vuoden tauon jälkeen pelaamaan taas poikien alueliigaa, kun poikien P14 nousi jopa omaksi yllätyksekseen syksyn alueliigaan. Talvella muutaman pelaajan lopetettua oli meillä haasteellinen tilanne jatkaako vai lyödäkö pillit pussiin, kertoo poikia alusta asti valmentanut Veli-Matti Jarasto. Tällöin yhteistyö alueen muiden seurojen ja seuran sisällä oli ainoa tapa millä saada joukkueelle varmistettua pelaajat kauden otteluihin.

Aurasta saimme muutaman pojan mukaan, tytöistä saatiin Pilvi maaliin tarvittaessa ja nuoremmista tuli muutama poika mukaan harjoituksiin sekä peleihin, kiittelee Jarasto yhteistyötä seuran sisällä ja seudulla. Myös poikien oma asenne on kehittynyt edellisvuosista. Nyt pojat ovat sitoutuneita toimintaan ja ovatkin tosissaan, mutta eivät totisina aina paikalla harjoituksissa, iloitsee Jarasto poikien muuttunutta asennetta.
Olemme Marko Monnosen kanssa valmentaneet poikia jo seitsämän vuotta.
Tänä vuonna saimme Ilosen Kimin mukaan valmennustiimiimme ja näin koko toimintamme sai pienen lisäbuustin. Tuloksena siis alueliigapaikka, jonka otamme nöyränä mutta innostuneena vastaan, kiittelee Jarasto poikia, vanhempia ja muita taustoja. Ja jos joku alueen jo lopettanut tai muualla pelaava poika haluaa kokeilla pelaamista alueliigassa, niin kyllä joukkueeseen voi tulla kokeilemaan omia rajojaan, muistuttaa Jarasto vielä.

Myös Paimion Hakan valmennuspäällikkö Rodrigo Vaz kiittelee P14 poikia ja joukkueen taustoja hyvin menneestä keväästä. Hakassa on hyvä tekemisen taso nyt. Tulokset tulevat hyvin tehdystä työstä, ei sattumalta, muistuttaa Rodrigo. Hakassa on todella hyviä vapaaehtoispohjalla toimivia valmentajia. Meidän valmentajien taso kestää varmasti vertailun isommissa ja pienimmissä junioreissa Turun alueen muihin joukkueisiin, muistuttaa Rodrigo. Olemme kouluttaneet viimeisenä viitenä vuotena valmentajiamme ja tulokset alkavat näkyä, kiittelee Rodrigo myös Hakan nykyistä sekä edellisiä johtokuntia strategisista päätöksistä seurassa.

Hakan P14-joukkueesa ovat keväällä pelanneet: Aapeli Harju, Benjamin Hulkko, Matias Hyssälä, Aaro Hällfors, Niklas Jarasto, Pilvi Junnila, Nooa Koski, Vilhelmi Löytönen, Pietari Mikkola, Miikka Monnonen, Leevi Nordman, Okko Nurmi, Pyry Olkkonen, Miro Perkonoja, Veikka Saarinen, Severi Seikkula, Miika Suominen, Aaro Tervomaa(C), Oskari Toivanen, Viljami Toivonen, Aaro Virtanen ja Ilmari Välimaa. Joukkueenjohtajana on toiminut Saana Hällfors ja poikien huoltajana Valpuri Seikkula.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat