Leijonakiekko- ja luistelukoulut alkavat
28.8.2018 10:41 Uutiset / Leijona kiekko- ja luistelukoulut

Leijonakiekko- ja luistelukoulut alkavat

Paimion Haka ry järjestää yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa Leijona-kiekkokoulun sekä Leijona-luistelukoulun. Kiekko- ja luistelukoulut on suunnattu pääasiallisesti 4-8 -vuotiaille lapsille.

Kouluihin voi tulla mukaan, vaikka ei vielä osaisikaan luistella. Lapset jaetaan pieniin ryhmiin, jotta jokainen saisi taitojansa vastaavaa ohjausta. Pienimmät aloittavat luistelukoulussa alkeisopettelulla tarvittaessa aputukia käyttäen. Jokaisessa ryhmässä on mukana useita koulutettuja kiekkokouluohjaajia.

Kiekkokoulussa tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

Ajankohta ja ilmoittautuminen

Kiekko- ja luistelukoulut alkavat syksyllä sunnuntaina 30.9.2018. Mukaan voi kuitenkin tulla milloin vaan kesken kauden. Ilmoittautuminen tämän sivun ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittaudu täältä: https://www.paimionhaka.fi/jaakiekko/joukkueet/314...

Harjoitukset ovat OP-Areenalla (Paimion jäähalli) sunnuntaisin klo 10-11:30 seuraavasti:
Luistelukoululaiset ja kiekkokoulun aloittelijat (Liiga-ryhmä) harjoittelevat klo 10-10:45 ja kiekkokoulun KHL- ja NHL-ryhmät klo 10:45-11:30.

Ilmoittautuessa ei tarvitse tietää mihin ryhmään on tulossa. Lapset opastetaan ohjaajien toimesta taitotasoaan parhaiten vastaavaan ryhmään.

Luistelu- ja kiekkokouluihin saa käydä tutustumassa kahdella maksuttomalla kokeilukerralla. Mikäli päätätte sen jälkeen lopettaa, niin ilmoittakaa peruutuksesta sähköpostitse (riikkasalminen(a)gmail.com). Peruuttamaton ilmoittautuminen laskutetaan alla olevan mukaisesti.

Hinta

Koulujen hinta kaudella 2018-2019 on 140 € (70 € syyslukukausi ja 70 € kevätlukukausi) perheen ensimmäiseltä osallistujalta. Muille sisaruksille myönnetään 20 € alennus / jakso, eli koko kauden hinta on heille 100 €. Osallistuminen laskutetaan lukukausittain erillisellä laskulla (sähköpostitse).

Osallistumismaksuun sisältyy:

- ohjatut harjoitukset

- harjoituspaita käyttöön kauden ajaksi

- vakuutus

Kiekkokoululaisille lisäksi:

- vähintään kaksi turnausta

- mahdollisesti muutamia harjoituspelejä

Varusteet

Varustukseksi tarvitaan minimissään luistimet, kaulasuoja ja kypärä kasvosuojalla. Kiekkokoulussa tarvitaan lisäksi maila ja hanskat (tavalliset talvihanskat käyvät hyvin). Seuran kautta on myös mahdollisuus joihinkin lainavarusteisiin.

Yhteystiedot

Lisätietoja ja tiedustelut Riikka Salminen, riikkasalminen(a)gmail.com, p. 050-966 7608.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat