Perhefutis sekä Ritari- ja prinsessafutis alkavat taas syksyllä
16.8.2018 21:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Perhefutis sekä Ritari- ja prinsessafutis alkavat taas


Perhefutis on tarkoitettu 3-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Jokaisella pelaajalla tulee siis olla oma huoltaja mukana. Yhdessä leikkien tutustutaan jalkapallon ihmeelliseen maailmaan. Kun mukana on tuttu vanhempi äiti, isä, mummi, pappa tai kummi, ei ole liian jännittävää tulla uuteen kerhoon.

Perhefutiskerho pidetään lauantaisin 29.9 alkaen klo 12:00-12:45 Jokelan koulun liikuntasalissa Vanha Turuntie 4. Joka harjoituskerralla leikitään, pelataan ja pidetään muutoin hauskaa.

Kerhon vastuuhenkilöinä toimivat Paimion Hakan edustusjoukkueen pelaajat, eli paikalla on aikuinen ohjaamassa ryhmää.

Varusteina sisäpelitossut (hyvin putsatut tossut sopivat mainiosti), sisäurheiluvaatteet sekä oma juomapullo. Lapset ja vanhemmat liikkuvat omalla vastuullaan.

Perhefutiksen hinta on 30 euroa per jakso (Syyskausi: lokakuu-joulukuu 30€ ja kevätkausi: tammikuu-maaliskuu 30€) eli koko kauden osalta 60€. Kausimaksu laskutetaan spostilaskuin kauden aikana. Edellytämme kirjallista peruutusta, jos lopetatte harrastuksen, jotta paikka voidaan antaa seuraavalle! Osallistumismaksuun sisältyy ohjatut tunnit, yht 20 kertaa.

Sekä perhefutiksen että ritari- ja prinsessafutiksen alkamispäivämäärä ja muiden kertojen päivämäärät ilmoitetaan pian!

Ilmoittauminen täällä


Ritari- ja prinsessafutiksen tarkoituksena on opetella leikin omaisesti jalkapallon saloja. Harjoituskertojen peruskiviä ovat leikki, ilo, monipuolisuus ja kaveruuden tukeminen. Lisäksi opettelemme yhdessä jalkapallon ja yhdessäolon pelisääntöjä.

Ritari- ja Prinsessafutiksen kohderyhmänä ovat 2011-2013 syntyneet tytöt ja pojat. 2011 ja 2012 syntyneet voivat myös liittyä heille perustettaviin juniorijoukkueisiin.

Harjoituskerrat aloitetaan 29.9 alkaen lauantaisin klo 13.00 - 13.45 Jokelankoulun liikuntasalissa, Vanha Turuntie 4. Kaikki kerrat sisältävät seuraavat vaiheet:

  • Alkuleikki ja alkulämmittely. Aiheina muun muassa leikit: "Kuka pelkää puolustajaa, hippa ja muut tarkoitukseen soveltuvat ryhmäleikit. Tämän vaiheen kesto on noin 5 minuuttia.
  • Leikin omaiset jalkapalloharjoitteet. Pyrimme suorittamaan kolme erilaista harjoitetta. Tämän vaiheen kesto on noin 15 minuuttia.
  • Juomatauko. 2-3 minuuttia. Juomatauon aikana ohjaajat valmistelevat loppupelin.
  • Loppupeli. Lopussa pelataan pienpeli, jossa pienet jalkapalloilijan alut pääsevät kokeilemaan oppimiaan taitoja. Loppupelin kesto on noin 15 minuuttia.
  • Harjoituskerran päättäminen. Harjoituskerran lopussa lasten kanssa keskustelleen siitä, kuinka harjoituskerta sujui. Harjoituskerran päättäminen kestää 2-3 minuuttia.

Lasten kanssa luodaan iloinen ja turvallinen ilmapiiri, missä jokainen lapsi huomioidaan. Lapsille annettava palaute on positiivista, mutta vääristä teoista, kuten tönimisestä tai toisen kiusaamisesta lapsia huomautetaan ja toimintaan puututaan.

Noudatamme toiminnassamme Suomen palloliiton päiväkotien ja koulujen käyttöön suunnittelemaa Kaikki Pelissä ohjelmaa.

Lapsen on hyvä saapua paikalle viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua, että tapahtuma päästään aloittamaan aikataulun mukaisesti

Mukana harjoituksissa lapsi tarvitsee hyvin puhdistetut lenkkarit tai sisäpelikengät, sisäliikuntavarustuksen ja juomapullon.

Ritari- ja prinsessa futiksen hinta on 30 euroa per jakso (Syyskausi: lokakuu-joulukuu 30€ ja kevätkausi: tammikuu-huhtikuu 30€) eli koko kauden osalta 60€. Kausimaksu laskutetaan lokakuun aikana. Toiminnasta vastaa Paimion Hakan edustusjoukkue, eli paikalla on aikuinen ohjaamassa lapsia. Pelaajat pelaavat omalla vastuullaan. Edellytämme kirjallista peruutusta, jos lopetatte harrastuksen, jotta paikka voidaan antaa seuraavalle!

Ilmoittauminen täällä

Syyskaudella molemmat ryhmät kokoontuvat kymmenen kertaa

29.9 , 6.10 , 13.10 , 27.10 , 3.11 , 10.11 , 17.11 , 24.11 , 1.12 , 8.12   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat