Kiekkoedarin rosteri vahvistuu ja ottaa tuntumaa tositoimiin
16.8.2018 21:29 Uutiset / Miehet Edustus

Lasse Lintula

Kuten valtakunnan media on ehtinyt uutisoida, tekee Haka-ikoni Lasse Lintula parin kauden tauon jälkeen paluun sarjapeleihin ja pukee uuden Hakan paidan päälleen! Kokoonpanossa kotiyleisölle varmuudella mielenkiintoisia uusia nimiä ovat paluun kasvattajaseuraansa tekevät nuoret pelimiehet Atte Virtaniemi ja Velimatti Lintula. Kovimmista viime kauden jatkavista nimistä mainittakoon maalivahti Juho Santanen, puolustusta vankalla otteella johtanut herra #42 ja hyökkäyspäässä verkkoja heilutellut kolmikko Sillanpää-Lindeman-Tasala. Muut pelimiehet eivät rinnalla kalpene, vaan koko joukkue jatkaa siitä mihin viime kaudella jäätiin, #playoff.

Tryout on käynnissä ja lisää nimiä odotetaan vahvistuvaksi hyvissä ajoin ennen sarjakauden alkua. Rosteri päivittyy edarin nettisivuilla, vaikka tietosuoja yhä vielä ujompien näkyvyyttä hieman hidastaa.

Pelimiehistä lisää kun sen aika koittaa, kohta silti mennään jo! Kotiareenan remontin takia ovat harjoitukset olleet harvassa, mutta tryout-miesten otteita, uuden valmennuksen ohjausta sekä pientä pelirytmiä aletaan tunnustella Salossa sunnuntaina 19.8. Isäntänä harjoitusottelussa on Kiekkohait, joka puskee uusia hampaita leukoihinsa viime kauden keskeyttäneiden pienten purentaongelmien jälkeen. Sunnuntai-iltapäivän kamppailu on varmuudella hyvä ensimmäinen mittari molemmille joukkueille uuden kauden alkuun!


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat