Esittely
Ottelutilastot
Haka PaiHa - Hot Lips
2018 - Miehet Edustus - Nelonen
Klo 19:00 Paimio KHT
27
Hei

Otteluraportti


Jalkapallon miesten 4. divisioonan ensimmäinen syyskauden ottelu pelattiin perjantaina Paimiossa paahtavassa helteessä. Paimion Hakan vieraaksi oli saapunut Turusta FC Hot Lips. Kokenut vastustaja onnistui pitämään kotijoukkueen kurissa ja ottelu päättyi lopulta pisteiden jakoon 1-1 päätöslukemissa.

PaiHa lähti otteluun suosikin viitta harteillaan, kun kevätkaudella joukkueiden välinen kohtaaminen oli päättynyt 1-2 paimiolaisten voittoon. Ennakkoon oli kuitenkin tiedossa, että vastustajasta ei helppoja voittoja ollut luvassa.

Haka oli vähän tehnyt kokoonpanoon ja pelipaikkoihin muutoksia. Kapteeni Valtteri Koski oli nostettu keskikentän pohjalle ja Juuso Jaakkola laskettu oikeaksi pakiksi. Sebastian Fingerroos siirtyi keskikentältä vasempaan laitaan.

Pelin alussa kummankin joukkueen otteissa näkyi kuukauden kesätauko ja pelaaminen oli huolimatonta. PaiHa onnistui kuitenkin luomaan monta komeaa maalipaikkaa, mutta viimeiset syötöt maalin edustalla sekä viimeistely jäivät aina puolitiehen.

Turkulaisten taktiikkana oli hakea nopeita vastahyökkäyksiä ja iskeä palloa kärjessä pelanneelle Joona Forsströmille. Tämä pääsikin muutaman kerran testaamaan Hakan maalilla pelanneen Jani Granitin torjuntataitoja.

Hakan koko ensimmäisen puoliajan pyörinyt syöttöpeli ei tuottanut toivottua tulosta ja tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa.

Toinen puoliaika alkoi paimiolaisten hallinnassa. Vierasjoukkue oli kuitenkin laskenut puolustuslinjaa syvälle omalle kenttäpuoliskolleen, jolloin Hakan brassikärki Felipelle ei jäänyt tilaa tuttuihin syvyysjuoksuihin.

Pelikellossa aika kului koko ajan ja vaikka kotijoukkue onnistui luomaan useita vaarallisia tilanteita vieraiden maalin edustalle, pelivälinettä ei siltikään saatu ohi FC Hot Lipsin maalilla pelanneen Veli-Heikki Maunilan.

Kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua vierasjoukkueen vastahyökkäyksiin ja erikoistilanteisiin keskittynyt taktiikka tuotti tulosta. Vastustaja sai annettua kulmalipun tuntumasta hyvän rajaheiton, jota Haka puolustus ei onnistunut purkamaan. Vaihdosta kentälle tullut Benjamin Garagani veti pallon maaliin ja vieraat pääsivät 0-1 johtoon.

Jo ennen vastustajan maalia Haka oli tehnyt muutoksia pelipaikkoihin ja nostanut toppari Tiagon kärkeen voittamaan pääpalloja muille hyökkääjille. Hakan hakiessa vimmatusti tasoitusta lisäajalla, tämä taktiikka kannatti. Lisäaikaa oli pelattu kolme minuuttia, kun vaihdosta kentälle tullut Mazhar Khasrawi teki tärkeään paikkaan kauden kolmannen osumansa. Ottelun päätöslukemiksi vihellettiin 1-1.

”Näin, että Tiagolle pelattiin keskityspalloa maalivahdin alueelle ja lähdin hakemaan kakkospalloa. Brassilta pallo putosi suoraan haltuuni ja siitä maali oli helppo tehdä” kommentoi tasapelin Hakalle ratkaissut Khasrawi pelin jälkeen ”Tämä ei todella vaikea peli meille ja FC Hot Lips puolusti koko pelin hyvin.”

Tasapelin myötä Hakan johto sarjassa kutistui kahteen pisteeseen, kun toisella sijalla oleva naantalilainen VG-62 voitti oman ottelunsa Kuuvuoren Laakia vastaan sunnuntaina.

”Tulokseen ei voi missään nimessä olla tyytyväinen kun menetettiin tärkeitä pisteitä. Pelillisesti tämä ei ollut meiltä huono esitys, mutta maalinteossa olisi kaivattu huolellisuutta viimeistelyssä. Joukkue näytti kuitenkin luonteensa tekemällä tasoitusmaalin lisäajalla.” mietiskeli joukkueen kapteeni Valtteri Koski pelin jälkeen.

Hakan seuraava matsi pelataan Magen Akatemian vieraana Raikulan nurmikentällä Raisiossa lauantaina 4.8 klo 14.15.

Joukkueen yhteistyökumppani Jukka-Tukku Oy palkitsi pelin parhaina pelaajina kotijoukkueelta Paulo Costan ja vierasjoukkueelta Veli-Heikki Maunilan.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
PaiHa 1 - 1
(0-0)
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat