Esittely
Ottelutilastot
RaiFu - Haka PaiHa
2018 - Miehet Edustus - Nelonen
Klo 19:15 Raisio Kerttula KHT
1
Kes

Hakan voittoputki katkesi tasapeliin Raisiossa


Hakan miehillä oli perjantaina luvassa kolmas kärkikamppailu putkeen, kun Raision Kerttulassa kotijoukkueena toimi nuori ja vain kerran kevätkaudella ottelun hävinnyt RaiFu. Pelistä muodostui paimiolaisille kevään hankalin. Tunteet kuumenivat sekä kentällä että katsomossa, kun peli päättyi lukemin 3-3 ja pisteet jaettiin tasan.

Ennakkon oli tiedossa, että RaiFu olisi tiukka vastustaja ja matsista tulisi tasainen. Ottelun alku oli vierailta tahmeaa eikä kenttään tai palloon saatu kunnon otetta. Raisiolaiset rokottivat nopeasti Hakan harhasyötöistä. Pitkä ja kapea kenttä aiheutti paimiolaisille päänvaivaa ja välit kasvoivat niin hyökätessä kuin puolustaessakin.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi kotijoukkue, kun paimiolaiset joutuivat rikkomaan maalivahdin alueen laidalla. Vapaapotkun päätteksi pallon kaivoi verkon perukoilta maalivahti Jasper Soini, kun pelikello näytti 12 minuuttia.

Vieraat rokottivat kuitenkin nopeasti. Haka nosti prässiään ylös, jonka seurauksena RaiFun maalivahti sortui virheeseen. Vain kolme minuuttia ottelun ensimmäisen maalin jälkeen Paulo Costa iski vieraat tasoihin veskarin harhasyötöstä.

Puolen tunnin pelin jälkeen Haka pääsi jälleen juhlimaan maalia. Felipe Ribeiro eteni vaarallisesti raisiolaisten maalivahdin alueelle, josta hänet pysäytettiin pilkun arvoisesti. Edellisessä pelissäkin pilkun upottanut Costa asteli pallon taakse ja veti pelivälineen tarkasti tolppien välistä sisään. Tauolle mentiin Hakan 1-2 johdossa.

Toinen puoliaika muistutti hyvin pitkälle ensimmäistä. Haka haki paikkoja kasvattaa johtoaan, mutta kovaa pelannut kotijoukkue onnistui aina katkomaan hyökkäykset. RaiFulle tarjottiin runsaasti erikoistilanteita paimiolaisten puolustuspäässä.

Matsia oli pelattu runsas tunti, kun raisiolaiset vei johtoon suoraan kulmapotkusta pallon maaliin upottanut Mikko Aso. Kymmenen minuuttia myöhemmin kotijoukkue nappasi johtoaseman. Taas kulmapotkun jälkitilanteesta pallo jäi pyörimään maalin edustalle, josta se päätyi epäonnistuneiden Hakan purkuyritysten päätteeksi maaliviivan yli.

Tappioasemassa vieraat muuttivat pelitapaansa ja saivat nopeasti toivottuja tuloksia. Viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Felipe helpotti Hakan piinaavaa tilannetta ja iski lukemiksi 3-3.

Paimiolaisten kovasta loppukiristä huolimatta tämä jäi ottelun viimeiseksi maaliksi ja sarjapisteitä lähti kotiin viemisiksi vain yksi.

”Kotijoukkue pelasi hyvän pelin, kaikki kunnia heille. Hankala voittaa matseja, jos päästää pari helppoa maalia. Saimme taas paljon mietittävää ja korjattavaa ennen seuraavaa kotiottelua.” pohti pelin jälkeen Hakan päävalmentaja Teemu Taskinen ”Vähän peli meni vaaralliseksi kentällä ja olisimme toivoneet, että tuomarit olisivat ottaneet selvät virheet pois.”

Tasapelin jälkeen PaiHa johtaa Nelosen 2-lohkoa yhden pisteen erolla VG-62:n. Seuraavaksi luvassa on kevään viimeinen kotiottelu, kun vieraisille saapuu Kuuvuoren Laaki perjantaina 8.6 klo 19.00.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 3
(1-2)
PaiHa
10' Maali Aso Mikko

65' Maali Aso Mikko

78' Maali Jalava Julius-Aleksander
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat