Mitalit kaulassa on helppo hymyillä
20.1.2019 11:15 Uutiset / T09

Pronssia Paimioon!

Jää Cup Lohjalla 19.1.2019 lunasti nimensä mukaisesti jäiset tunnelmat. Paikalle ajaessa auton mittari näytti -11 astetta, eikä “lämpö” Lohjan kuplahallissa eronnut juurikaan ulkoilmasta. Tai erosi sillä tavoin, että kauniin auringonpaisteen mahdollistama ajatus lämmöstä jäi katon ja taivaan väliin. Olosuhteet olivat hyiset, mutta se ei tyttöjen peli-intoa lannistanut.

Hieno päivä T11-miniturnauksessa joukkueelta!

Ensimmäinen peli Lohjan Pallon 08 vastaan oli tasaväkinen, mutta päättyi lohjalaisten voittoon tuloksella 2-0. Toisessa pelissä vastassa oli HJK city valkoinen. Ensimmäistä kertaa vastakkain pääkaupungin tyttöjen kanssa. Pienestä jännityksestä huolimatta peli oli vapautuneempaa kuin ensimmäinen, ja painetta saatiin aika-ajoin HJK:n maalille usean paihalaisen toimesta. Palkintona oli kaksi maalia ja ansaittu voitto helsinkiläisistä.

Kolmatta peliä saatiin hetki odotella muiden joukkueiden ratkoessa vielä alkupelien tuloksia. Sijoituspeliin lähdettiin taistelemaan pronssisesta mitalista HJK city sinistä vastaan. Tauon aikana oli kohmettuneet varpaat saatu jälleen sulamaan. Tsemppi oli hyvä heti alusta asti. Tilanteita oli useita ja paine oli HJK:n maalilla. Vastustaja puolusti vahvasti ja sumputti PaiHan hyökkäykset 16 metrin rajalle. HJK:n vahva puolustuspeli aiheutti sen, että heidän hyökkäyksensä jäivät aika vähiin. Muutamat HJK:n hyökkäystilanteet päättyivät PaiHan puolustuksen muuriin, tai viimeistään tolppien välissä pelanneen T07-lainamolari Sara Holmin itsevarmoihin torjuntoihin. Varsinainen peliaika oli ohi, tilanne 0-0.

Oli pilkkujen aika...

PaiHan Linnea Anderson laittoi pallon pitseihin kovalla kudilla läpi HJK:n molarin sormien. Vastauksena tähän Sara Holm otti kopin HJK:n ekasta pilkusta. Seuraavasta parista Aili Virtanen täräytti pallon suoraan vaakapuun alle kuin oppikirjasta. Eipä ollut HJK:n molarilla roolia tässä näytelmässä. HJK:n seuraavakaan laukaus ei päätynyt verkkoon saakka… Ja näin pronssimitalit aseteltiin ansaitusti PaiHan tyttöjen kaulaan. Kylmyys sai väistyä mitalin tuoman lämmön tieltä.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Heinäkuu   »